Οι υπηρεσίες μας

Προληπτική Οδοντιατρική

Στον τομέα της προληπτικής οδοντιατρικής περιλαμβάνονται όλες εκείνες οι οδοντιατρικές πράξεις που έχουν ως στόχο την πρόληψη οδοντικών ή γενικότερα στοματικών ασθενειών.

Αισθητική - Επανορθωτική Οδοντιατρική

Ακολουθώντας τους κανόνες της αισθητικής του προσώπου καθώς και τα θέλω των ασθενών μας, διαμορφώνουμε το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας ώστε να δώσουμε ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

Προσθετική

Ο τομέας της προσθετικής αφορά την αποκατάσταση δοντιών με εκτεταμένες βλάβες, τα οποία δεν μπορούν να αποκατασταθούν με εμφράξεις (σφραγίσματα), καθώς και με την προσθήκη ενός ή περισσότερων ελλειπόντων δοντιών.

Ενδοδοντική Θεραπεία (Απονευρώσεις)

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ενδοδοντίας στοχεύουμε στην γρήγορη ανακούφισή σας από τον οδοντικό πόνο με ασφάλεια. Σκοπός μας είναι η λιγότερη ταλαιπωρία για εσάς, σε μία απαιτητική διαδικασία.

Εξαγωγές δοντιών

Αντιλαμβανόμαστε  πως υφίσταται η προκατάληψη ότι η εξαγωγή ενός δοντιού είναι μία δυσάρεστη διαδικασία για κάθε ασθενή. Σκοπός μας είναι, όχι μόνο να πραγματοποιηθεί η εξαγωγή του δοντιού ανώδυνα και με ασφάλεια, αλλά να καταρρίψουμε την συνήθη σκέψη των ασθενών ότι η εξαγωγή είναι μία επώδυνη εμπειρία.

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών. Στο ιατρείο μας εξασφαλίζουμε τη σωστή μελέτη και σχεδιασμό του σχεδίου θεραπείας για την άρτια τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Επικοινωνήστε σήμερα και ανακαλύψτε το ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας. Προγραμματίστε μια επίσκεψη και μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

 

21 0512 2206

©2019 by Samolis Dental Care. Proudly created with Wix.com