Ενδοδοντική Θεραπεία (Απονευρώσεις)

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ενδοδοντίας στοχεύουμε στην γρήγορη ανακούφισή σας από τον οδοντικό πόνο με ασφάλεια. Σκοπός μας είναι η λιγότερη ταλαιπωρία για εσάς, σε μία απαιτητική διαδικασία.

IMG_1225_edited.jpg
 

Η ενδοδοντική θεραπεία ή αλλιώς απονεύρωση είναι μια διαδικασία, όπου έχει ως στόχο την απομάκρυνση του νεύρου του δοντιού, την απολύμανση του χώρου που καταλαμβάνει το νεύρο μέσα στη ρίζα του δοντιού και τέλος την ερμητική έμφραξη του χώρου αυτού, έτσι ώστε να αποφευχθεί η είσοδος μικροβίων. 

Οι περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται να ακολουθηθεί αυτή η θεραπεία περιλαμβάνουν την μόλυνση του πολφού (νεύρου) του δοντιού, την νέκρωση του πολφού, το απόστημα οδοντικής αιτιολογίας καθώς και για προσθετικούς λόγους.

Η ενδοδοντική θεραπεία αποτελεί μία διαδικασία που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και γνώση από τον επεμβαίνοντα οδοντίατρο.

Στο ιατρείο μας, έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις γνώσεις για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας απαιτητικής ενδοδοντικής θεραπείας.

Dental x-ray